Meglepetés ért néhány nappal ezelőtt!!

Jött egy e-mail, hogy új hozzászólás érkezett a honlapra.

Mikor megnyitottam, nem akartam hinni a szememnek.

Képzeld, blogger kitüntetést kaptam.


A díj

Ezúton is szeretném megköszönni Krisztinának,  a Pénzügyi Tanoda alapítójának és szerkesztőjének, hogy a Tanoncok oldalát megtisztelte ezzel a díjjal.

Nézzetek be Pénzügyi Tanodájába, mert nagyon sok  és a mindennapi életed során hasznos pénzügyi információt találhatsz az oldalán!

Tanuljatok Krisztával is!

Én is tovább adományozom a díjat az alábbi 7 blognak:

– Kismama lévén nagyon örültem, mikor ráleltem a Babaruha Depó oldalára. Itt jó kis anyukákból álló  közösséget találtam, s sok hasznos tanácsot gyermekruha vásárlással kapcsolatban.

– Heni babakelengyelistája, a mikellababanak.hu, egy igazi kincsesbánya. Van ott sok-sok tipp kismamáknak és kisgyermekes anyukáknak. Többek között kelengyelista, játékötletek, gyakorlati tanácsok. Tényleg ott van, minden ami a babának kell!

– Ismered a geocachinget? Geobolt blogján egy geocaching játékos naplójába nyerhetsz betekintést. Többe között találhatsz ott túraleírást, egy-egy geoérem eredetének leírását stb. Jó kis kikapcsolódás.

– Ha nincs ötletem, akkor  sokszor szemezgetek    Minden napra egy játék oldalon, ami egy fantasztikusan kreatív anyuka ötlettára.

Via blogja egy igazi aranybánya  háziasszonynak. Egy blog csupa praktikus, modern dologról mely könnyebbé teheti mindennapjaidat (otthon, háztartás, szépségápolás).

-Fantasztikus ötletek kapsz a Baba Angol Online oldalon ahhoz, hogy miként tanítsd gyermekedet játékosan angolul.

– Receptekért A Két Cica Konyhájába megyek. Mindig meglepnek valami finomsággal.

A szabály értelmében elárulok 7 dolgot rólam:

– Imádom kis családom, két kisfiam, s a férjem.

– Szeretek tanulni, s mindig találok is magamnak tanulnivalót 🙂

– Ellenségeim a nyelvek, azokat nem tudom legyőzni, s “magamévá tenni”.  Akinek “tuti” ötlete van “megtörésükre” szóljon!

– Kedvenc sütim  a somlói galuska… 🙂

– Hétvégi kiruccanásokat, kirándulásokat össze szoktuk kötni kincskereséssel, így rendszeres hétvégi program nálunk a geocaching.

– Két kiskutyám neve Panda és Maci, szerinted véletlen? 🙂

– Imádom a macikat.  Van belőlük nem is kevés…

+1 szeretném mindenkivel megszerettetni a számvitelt. Ha nem is sikerül, akkor legalább megértetni, mert nagyon  logikus tudománynak tartom.