Illésné Lehoczki Mónika vagyok

Online számvitel tanár, Közgazdásztanár, okleveles közgazdász

Gyere, értsd, tanuld és szeresd meg a számvitelt!

Személyre szóló számvitel korrepetálás

Technikumba jársz? Egyetemi zh-ra vagy vizsgára készülsz? Szeretnéd megérteni a számvitelt és sikeresen vizsgázni? Ha te is akarod, akkor a helyére tesszük a dolgokat!

Gépi könyvelés korrepetálás

Pénzügyi-számviteli ügyintéző vizsgára készülsz, s nem megy a számítógépes könyvelés? RLB programmal tudok neked segíteni.

Miért hatékony az egyéni korrepetálás?

Az óra ugyanúgy zajlik, mintha egy szobában lennénk, így pont olyan hatékony, mint a személyes találkozás. Megosztom a monitorom képét, melyen láthatod, hogyan vezetem le a feladatok megoldását. Ha kell, rajzolok is magyarázat közben, hogy jobban megértsd az összefüggéseket, vagy a számolás, könyvelés “miértjét”. Ha úgy látom, hogy partner vagy, és bízom benne, hogy az vagy, akkor sokat beszéltetlek, hogy megtudjuk, mi okozza a problámát, mit nem értesz!  Tudod, a gyakorlás teszi a mestert ;). 

Egyedül csak rád figyelek, a te tudásszinted és problémáid alapján készülök és segítek, hogy számodra a leghatékonyabb módon készülj fel a dolgozatra.

Előzetesen egyeztetünk, hogy milyen képzésre jársz, hol lehetnek a problémák, s ez alapján készülök már az első órárad is.

Te tempódban haladunk, nem kell máshoz alkalmazkodnod.

Bátran kérdezhetsz, az óra ugyanolyan formában zajlik, mint a személyes korrepetálás keretében. 

Órai jegyzeteimet megkapod emailben, hogy a “firkáim és rajzaim” alapján bármikor könnyebben felidézhesd az összefüggéseket. 

Gyakran ismételt kérdések

Milyen technikai feltételek kellenek az órához?

Skype  vagy Meet segítségével tartom az órát. Amely használatában rutinosabb vagy, azt fogjuk használni. 

Javaslom, hogy számítógépet használj az órák során, mert így nagyobb képernyőn láthatod az általam megosztott képet. A jobb hangminőség miatt egy mikrofon és fülhallgató is szükséges lehet, de tökéletes egy telefonos headseat is.

 

Hogyan és mikor tudok fizetni?

Az óra díját átutalással tudod fizetni.

Hogyan tudok lemondani egy órát?

Az órát 24 órával az óra kezdete előttig le tudod mondani. Ha ezt nem teszed meg, a teljes óradíj kiszámlázásra kerül.

Miért tudok neked segíteni?

Közgáz egyetem után, ahol pénzügy-számvitel szakon végeztem, elvégeztem a közgazdásztanári szakot is, hogy megismerjem azokat a módszereket, amelyekkel még hatékonyabban tudok segíteni a hozzám forduló tanulóknak.

Igaz, azt már anyaként, munka mellett, levelezőn, így tudom, hogy mit jelent család és gyerekek mellett tanulni.

Most is tanítok, vizsgára készítek fel és vizsgáztatok is szakképzésben, így tudom, hogy mire számíthatsz egy ágazati alapvizsgán,  vagy egy pénzügyi-számviteli ügyintéző vizsgán.

2019 óta egyetemi óraadó is vagyok, számvitel és számvitelszervezés világába vezetem be hallgatókat.

“Az oktatás nem egy csöbör megtöltése, hanem a tűz fellobbantása”

(William Buttler Yeats)

Tanításom során nem az anyag leadása a célom, hanem, hogy megértse, megtanulja és meg is szeresse a számvitelt a diák. Megértés számomra az egyik legfontosabb cél, mert tudjuk, hogy stabil házat, csak stabil és jó alapra lehet építeni. 

Milyen velem tanulni?

„Egyetemista lányom sikeres számvitel vizsgájához kerestem SOS segítséget, amikor az interneten ráakadtam az oldaladra. Az oldal közvetlen de mégis profi, „segíteni akaró” stílusa egyből megfogott, tudtam, hogy jó helyen járok! Mivel szorított az idő, így nem tudtam a tanfolyamokat igénybe venni, viszont Mónika azonnal felajánlotta a személyes segítségét! Négy online óra elég volt, hogy rendbe tegyék az alapokat, pótolják a hiányosságokat aminek egy sikeres, 20%-kal jobb eredménnyel zárult számvitel vizsga lett az eredménye! A kulcs a világos, érthető magyarázat, a személyre szabott feladatok és természetesen Mónika személyisége és rugalmassága volt! Nagyon köszönjük a segítséget! Csak ajánlani tudom! “

B. Edit

“Szerettem volna jobban megérteni a számvitel 1 anyagát, ugyanis az egyetemi tanárom nagy léptekben haladt. Néhány alkalom alatt sokat fejlődtem és megértettem a nehezebb részeket is, köszönhetően az alapos, viszont lényegretörő magyarázatnak. Szinte bármiben kérhettem segítséget és egy kis szorgalommal szerintem bárki tud javítani a jegyén, illetve tudásán.”

B.Réka

“Számomra nagyon hasznos volt a közös tanulás. Mónika benned egy rugalmas, határozott, szakmailag maximálisan képzett tanárra leltem. Nem volt olyan kérdésünk amire ne tudtál volna válaszolni. A mi igényeinkhez és tudás szintünkhöz igazítottad az adott óra anyagagát, ugyan akkor lépésről lépésre átvettük az anyagot. Nélküled nem hiszem, hogy vettem volna az akadályt, mégegyszer köszönök neked mindent.”

B. Beáta

“A hàzi feladatokat a sajàt jegyzeteim hasznàlatàval sem tudtam megoldani.  Miutàn fél évig ùgy hallgattam a szàmvitelt , hogy nem igazàn làttam értelmes logikàt benne, ùgy éreztem segìtségre van szükségem, mert olyan isten nincs hogy logikusan tanulhatò tantàrgyat én magoljak.

Sose hittem hogy idàig eljutok …

Köszi az erős alapokat, nekivàgtam a mérlegképesnek, eddig egész logikus!😀”

K. Kornélia

Ne várj és ne halogass tovább!  Írj nekem és beszéljük meg a lehetőségeket !

Ha nem az űrlapon szeretnél üzenni, írj az info@merlegkepestanoncok.hu  emailcímre!