Egyéni felkészítés

Ha szeretnél a saját tempódban tanulni, de nincs időd órákat utazni. Itt egyéni igényed szerint tanulhatsz, mert ….
…mert Neked teljes figyelem jár!

Egyszemélyes korrepetálás, ahol az órán 100%-ban rád figyelek, a házi feladataidat ellenőrzöm és korlátlanul kérdezhetsz! Függetlenül attól, hogy milyen szinten vagy a számviteltanulásban, az előzetes egyeztetések alapján mindig személyre szabott tananyaggal várlak!

Vizsgára készüléshez

Sikeres mérlegképes könyvelő vizsgát szeretnél?

Nagy levegő, van néhány tippünk!

A rejtélyes sikeres mérlegképes számvitel vizsga titkai – Felfedve! Hogyan lehet felkészülni a mérlegképes vizsgára?

Ebben a tanfolyamban megmutatom, hogyan tudsz a meglevő elméleti tudásodra alapozva otthonról felkészülni a számvitel vizsgára.

Hogyan számold ki az osztalékot? Hogyan kell átértékelni év végén a devizát? Mit tegyél, ha negatív az adóalap? Mik a leggyakoribb elemzés vizsgafeladatok? Többek között ezekről is szó lesz.
Nézd meg, hogy mi mindent fogsz tudni a tananyag segítségével! 

Alapozáshoz

Ha még az alapokkal nem vagy teljesen tisztában, és gondot okoz egy-egy alapvető gazdasági esemény könyvelése.

Ha szeretnél stabil alapokra építkezni, de nem tudod, hogyan indulhatnál el…

Mit jelent a Tartozik – Követel? Mi az eszköz és forrás számla? Mi a különbség az idősoros és számlasoros könyvelés között? Hogyan kell könyvelni a vásárlást? Mire figyelj készletek könyvelésénél? – Nem tudod, hogyan lehet elsajátítani a könyvelés alapjait? Milyen lehetőségeid vannak?
A Számvitel Szelídítő segítségével az alapoktól kezdve eljutsz odáig, hogy le fogod tudni könyvelni a leggyakoribb gazdasági eseményeket, fogsz tudni értékcsökkenést  és FIFO-t is számolni. 😉  Nézd meg, hogy mi mindent fogsz tudni!

Egyéni felkészítés emailben

 

Ha szeretnél a saját tempódban tanulni, de nincs időd órákat utazni. Itt egyéni igényed szerint tanulhatsz, mert ….
…mert Neked teljes figyelem jár!

A MagánTanoda egy egyszemélyes, VIP képzés, ahol 100%-ban rád figyelek, a feladataidat személyesen ellenőrzöm és korlátlanul kérdezhetsz! Mindezt email formájában. Függetlenül attól, hogy milyen szinten vagy a számviteltanulásban, a MagánTanodában mindig személyre szabott tananyaggal várlak!

Ez a tanfolyam jobb, mint bármelyik iskolai/tanfolyami tanóra. Itt is nyugodtan kérdezhetsz, a válasz egyszerűen fogalmazva, érthetően érkezik meg hozzád.

Ha már túljutottál a vizsgán és elfelejtettél pár dolgot, ezen a tanfolyamon felfrissítheted szunnyadó tudásodat.

A siker kulcsa már a MI kezünkben van, hiszen van egy lelkes segítőnk, aki nem más, mint Lehoczki Mónika és a kulcshoz tartozó kulcstartón rengeteg tudás elfér!

Perák Mónika

Az oldal rendkívüli módon segíti a vizsgára való felkészülést. Szerteágazó és átfogó az áttekintés és a felkészítés.
Tetszik a közvetlenség és a folyamatos kapcsolat tartás. Véleményem szerint, aki a segítségeddel készül fel a vizsgára, annak nagyobb esélyei lehetnek a sikeres vizsgához.
Gratulálok az oldalhoz és a működtetéshez! 

Horváth Erzsébet

Az írásbeli vizsgára való felkészülés során akadtam a Vizsgadrukk Tanfolyamra. Mivel munka és család mellett nem volt lehetőségem külön órákra eljárni, így nagy lehetőség volt számomra az online oktatás. Egyáltalán nem volt hátrány, hogy nem voltunk egy légtérben, mivel a felmerülő kérdéseimre rögtön választ, magyarázatot is kaptam. A feladatok jól voltak időzítve, a könnyebb, bemelegítő után jöttek a bonyolultabb, összetettebb feladatok. Az intenzitás is megfelelő volt, kellően felpörgette az agyamat a vizsgára, hogy ne csússzak ki a vizsgaidőből. Mindenkinek ajánlom! Még egyszer köszönöm a fáradozásaidat, tényleg hasznos, eredményesség szempontjából  eredményt növelő tétel a munkád! Csak, hogy a szakmánál maradjak 

L. Andi